Tiada Perkara Penting Yang Perlu Dicatit

Sejak kali terakhir menulis di blog sehinggalah pada hari ini, tiada sebarang perkara menarik yang hendak dikongsikan. Saya hanya akan berkongsi perkara-perkara yang difikirkan penting sahaja. Sesetengah penulis mungkin mahu berkongsi semua tentang kisah hidup mereka setiap hari dan setiap masa. Namun bagi saya ada sesetengah perkara yang mungkin difikirkan tidak perlu dan menjadi rahsia kehidupan kami sekeluarga sahaja.

Sekarang adalah waktu rehat. Hujan lebat diluar sana. Jadi lebih baik melepak sahaja di dalam pejabat. Sekarang ini penghantaran artikel terbaru agak mengambil masa memandangkan saya lebih fokus kepada penulisan dalam bentuk ebook berbanding artikel di laman web. Ada sedikit perbezaan menulis di blog dengan buku.

Selain itu, saya sekarang lebih memberi tumpuan menyiapkan beberapa projek pelanggan yang sedang dalam proses pembangunan. Terdapat dalam tiga sistem yang masih dalam perancangan untuk dibangunkan dengan menggunakan perisian Drupal. Setakat ini hanya satu projek yang telah disiapkan sepenuhnya tetapi sedang menunggu maklum balas terakhir daripada pelanggan.

Berkenaan dengan kehidupan seharian, setakat ini tiada perkara menarik yang hendak dikongsikan. Tetapi dalam proses untuk mendapatkan sesuatu yang menjadi idaman selama ini. Mungkin menjadi idaman ramai pembaca diluar. Mohon dipermudahkan segala urusan ini dan mencapai apa yang dikehendaki.

Rasanya sampai di sini sahaja coretan pada hari ini.

Kategori